Salt Caps

Vitamiinilisä. Natriumsuolojen kanssa

Vitamiinien kanssa

Natriumsuolat

Täydellinen intensiiviseen fyysiseen harjoitteluun

Tuotteemme on Kölnin luettelossa®, ja sen vuoksi läpikäymme riippumattomat laatutarkastukset. Nämä suorittaa yksi maailman johtavista laboratorioista dopingiaineiden ravintolisäanalytiikassa.

Vitamiinilisä. Natriumsuolat. 2 kapselia ovat lähde:

• D-vitamiini, joka edistää lihasten normaalia toimintaa.

• Pantoteenihappo, joka vähentää väsymystä.

KUINKA KÄYTTÄÄ

Ota 2 kapselia 500 ml: lla vettä jokaista fyysisen rasituksen tuntia kohden (enintään 8 kapselia päivässä). 2 kapselia on C-vitamiinilähde, joka auttaa ylläpitämään immuunijärjestelmän normaalia toimintaa voimakkaan fyysisen rasituksen aikana ja sen jälkeen. Vaikutus saavutetaan päivittäisellä 200 mg: n annoksella (vastaa 2 kapselia) suositellun päivittäisen C-vitamiiniannoksen lisäksi.

* C-vitamiini auttaa ylläpitämään immuunijärjestelmän normaalia toimintaa voimakkaan fyysisen rasituksen aikana ja sen jälkeen.

VAROITUKSET

Älä ylitä suositeltua päivittäistä annosta. Säilytä pienten lasten ulottumattomissa.Ravintolisiä ei tule käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota. Tuotetta tulisi käyttää osana monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja. Säilytä viileässä, kuivassa paikassa

AINESOSAT

Natriumkloridi (65%) - Lasitusaine: hydroksipropyylimetyyliselluloosa - Sakeuttamisaine: hydroksipropyyliselluloosa - Happamuuden säätelijä: natriumsitraatit (5%) - L-askorbiinihappo (3%) - Natriumfosfaatti (1,2%) - Paakkuuntumisenestoaine aine: rasvahappojen magnesiumsuolat - nikotinamidi - kalsium-D-pantotenaatti - kolekalsiferoli - tiamiinihydrokloridi - riboflaviini - voi sisältää maitoa, soijapapuja, munia.

MUOTO

120 kapselia laatikossa

KESKIMÄÄRÄINEN SISÄLTÖ annosta kohti (2 cps) *% NRV

C-vitamiini 26 mg 33

Niasiini 5,2 mg 33

Pantoteenihappo 1,98 mg 33

Tiamiini 0,36 mg 33

Riboflaviini 0,46 mg 33

D-vitamiini 1,63 mg 33

*% NRV: Ravinteiden vertailuarvot

11.50 €
Please select variants first