R2 Recovery Drink

Loppuunmyyty

Enervit Sport R2 Recovery Drink, instant maltodekstriinipohjainen juoma heraproteiinilla ja vitamiineilla. Makeutusaineella, kaakaomakuinen.

- Jälkeen

- lihasten toiminnan palautuminen *

- kaakaomaku

- WP-palautusjuoma

ENERVIT SPORT WP TALOUDELLINEN JUOMA. ENERVIT SPORT R2: n palautusjuoma on hiilihydraattipohjainen tuote, jossa on heraproteiinia ja vitamiineja, joka on tarkoitettu voimakkaan, pitkittyneen lihasten rasituksen jälkeen urheilutoiminnassa. * Hiilihydraatit palauttavat lihasten normaalin toiminnan (supistumisen) erittäin intensiivisen ja / tai pitkäaikaisen fyysisen harjoittelun jälkeen, mikä johtaa lihasten väsymiseen ja glykogeenivarastojen ehtymiseen luurankolihaksissa (suotuisa vaikutus saavutetaan hiilihydraattien kulutuksella, kaikki lähteet, kun kokonaisannos on 4 g / kg ruumiinpainoa, annoksina, ensimmäisten 4 tunnin aikana ja viimeistään 6 tunnin aikana, erittäin voimakkaan ja / tai pitkäaikaisen fyysisen harjoituksen jälkeen, joka johtaa lihasten väsymiseen ja glykogeenin ehtymiseen luustolihaksissa). Tuotetta tulisi käyttää osana monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.

AINESOSAT - Maltodekstriinien sekoitus, jolla on erilaista polymerointia (maltodekstriini DE2, maltodekstriini DE6, maltodekstriini DE19) (66%) - Heraproteiinitiiviste (15%) - Maitoproteiini-isolaatti (maitoproteiini-isolaatti, emulgointiaine: lesitiinit) (10) Pelkistynyt kaakaojauhe (vähärasvainen kaakao, happamuudensäätöaine: kaliumkarbonaatit) (5%) - aromi - sakeuttamisaine: karrageenaani - natriumkloridi - L-askorbiinihappo - D-alfa-tokoferyyliasetaatti - makeutusaine: sukraloosi - Nikotiiniamidi - pyridoksiinihydrokloridi - riboflaviini - tiamiinihydrokloridi. Saattaa sisältää soijaa, munia.

RAVITSEMUSTIETOA

100 g

Energia 1530 kj

361 kcal

Rasva 1,8 g

josta tyydyttyneitä 1,1 g

Hiilihydraattia 64 g

Josta sokeria 5 g

Proteiini 21 g (**)

Suola 0,75 g

C-vitamiinia 80 mg

E-vitamiini 21 mg

Niasiini 16,5 mg

B6-vitamiinia 1,7 mg

Riboflaviini 2,4 mg

Tiamiini 0,9 mg

***% NRV: ravinteiden vertailuarvot.

** sisältää typpeä, joka on peräisin vapaista aminohapoista.

KUINKA KÄYTTÄÄ. Valmista annos liuottamalla 1 annospussin (50 g) sisältö 350 ml: aan vettä. Ota annos heti intensiivisen ja pitkittyneen urheilutoiminnan jälkeen. Ravista pullossa.

18,90 €