R2 Recovery Drink (kerta-annos)

Enervit Sport Recovery -juoma on hiilihydraattipohjainen palautusjuoma, joka sisältää vitamiineja, aminohappoja ja glutamiinia. Nopeuttaa palautumista ja pitää sinut terveenä kovien treenien jälkeen.

sekoitus hiilihydraatteja

Haarautuneen ketjun aminohapot (leusiini, isoleusiini, valiini)

Mineraalisuolat ja vitamiinit

Tuotteemme on Kölnin luettelossa®, ja siksi läpikäymme riippumattomat laatutarkastukset. Nämä suorittaa yksi maailman johtavista laboratorioista dopingiaineiden ravintolisäanalytiikassa.

ENERVIT SPORT RECOVERY DRINK ENDURANCE SPORTS on hiilihydraatteihin perustuva tuote, jota tulisi käyttää lihasten voimakkaan ja pitkän rasituksen jälkeen harjoitusympäristössä. Hiilihydraatit myötävaikuttavat normaalin lihasten toiminnan (supistumisen) palauttamiseen voimakkaan ja / tai pitkittyneen fyysisen harjoittelun jälkeen, mikä johtaa lihasten väsymiseen ja heikentyneisiin glykogeenivarastoihin luurankolihaksissa (suotuisa vaikutus saavutetaan hiilihydraattien saannilla yhteensä 4 g / kg ruumiinpainoa kaikista lähteistä jaettuna annoksiin ensimmäisen neljän tunnin aikana ja viimeistään 6 tunnin kuluessa korkean intensiteetin ja / tai pitkittyneen fyysisen harjoittelun jälkeen, mikä johtaa lihasten väsymiseen ja heikentyneisiin glykogeenivarastoihin luurankolihaksissa).

KÄYTTÖMENETELMÄ

Valmista annos liuottamalla 50 g tuotetta (1 annospussi) vastaava sisältö 350 ml: aan vettä. Ota yksi annos heti intensiivisen tai erittäin pitkän harjoituksen jälkeen. Ravista pullossa.

VAROITUS

Älä ylitä suositeltuja annoksia. Ei suositella lapsille ja raskaana oleville naisille eikä pitkäksi aikaa neuvottelematta lääkärin kanssa. Ajattele monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntavan merkitystä.

AINESOSAT

Maltodekstriini (81,8%) - L-leusiini (4,9%) - Happo: sitruunahappo - L-isoleusiini (2,4%) - L-valiini (2,4%) - Aromi - L-glutamiini (2% ) - Sakeutusaineet: natriumkarboksimetyyliselluloosa - Happamuutta säätelevät aineet: kaliumsitraatit, natriumkarbonaatit - Sakeuttamisaineet: hydroksipropyyliselluloosa - L-askorbiinihappo - Makeutusaineet: sukraloosi, asesulfaami K - D-alfa-tokoferyyliasetaatti - Väri Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa, soijapapuja, munia.

TUOTETYYPPI

50 g / kuluttajapakkaus

RAVINTOARVO / 100 g **% DRI

Energia 1617 kJ

381 kcal

Rasva 0,2 g

josta tyydyttynyttä rasvaa 0 g

Hiilihydraatti 85 g

josta sokereita 3,5 g

Proteiini 8,9 g

suola 0,33 g

E-vitamiini 22 mg 183

C-vitamiini 120 mg 150

Tiamiini 1 mg 91

Riboflaviini 1,7 mg 121

Niasiini 21 mg 131

B6-vitamiini 2 mg 143

* sisältää typpeä vapaista aminohapoista

**% DRI: päivittäinen vertailuannos

3,50 €