Pre Sport Cranberry

Loppuunmyyty

Enervit Sport Pre Sport on hiilihydraattilaturi gelatiinimuodossa, joka tarjoaa optimaalisen hiilihydraattien varastoinnin. Tuote on rasvaton ja se, että isomaltuloosa muodostaa 30% tuotteen kokonaissokeripitoisuudesta, tarkoittaa, että sillä on alhainen GI; antaa alhaisen verensokerin otettuna. Optimoi omien rasvavarastojesi käytön ja ylläpitää glykogeenivarastojasi, kunnes tarvitset niitä. Pre Sport antaa sinulle mahdollisimman paljon energiavarastoja ilman, että tunnet olevasi täytetty. Täydellinen lataamaan ennen pitkää ja kovaa harjoittelua, ennen kuin suoritat pitkän aikavälin tai kun tiedät, että sinulla ei ole aikaa syödä ruokaa ennen harjoittelua.

KÄYTTÖ

Syö edellisenä päivänä ja enintään 2 tuntia ennen toiminnan alkua. Ennen pitkiä juoksuja: 2 kpl 3 tunnin välein 3 kertaa päivässä ennen lähtöä + 2 kpl 2 tuntia ennen lähtöä. Ennen harjoittelua, kun sinulla ei ole aikaa syödä ruokaa: 1-2 kpl 1-2 h ennen alkua. Voidaan täydentää Pre Sport Colalla, joka sisältää kofeiinia 15-30 minuuttia ennen aktiviteettia.

VAROITUS

Ajattele monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntavan merkitystä. Säilytä viileässä ja kuivassa.

AINESOSAT

Fruktoosisiirappi (42,9%) - vesi - isomaltuloosa ** (16,1%) - glukoosisiirappi (15,3%) - hyytelöimisaine: pektiinit - happo: sitruunahappo - aromaattiset - happamuudensäätöaineet: natriumsitraatit - väkevöi porkkanan ja hibiskin kanssa - säilöntäaine : natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti - Väriaine: paprika oleoresiini ** Isomaltuloosa hajotetaan glukoosiksi ja fruktoosiksi. Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa.

TUOTETYYPPI

45 g / pakkaus.


NÄRINGSVÄRDE Per 100 g
Energi                      1049 KJ
                                 243 kcal
Fett                          0 g
Varav mättat fett     0 g
Kolhydrat                 60 g
Varav sockerarter   54 g
Protein                    0,3 g
Salt                          0,6 g  

3,50 €