Enervit Sport WP Recovery Drink Cocoa

Loppuunmyyty

Enervitit Sport WP -palautusjuoma kaakao

Palautusjuoma, joka perustuu hiilihydraatteihin ja proteiineihin

-Nonovatiivinen kaava

-Maltodekstriini- ja heraproteiineissa

-Deal kestävyysurheilun jälkeen

-COCOA -maku


Palautusjuoma, joka perustuu hiilihydraatteihin ja proteiineihin

Palautusjuoma, joka perustuu hiilihydraatteihin ja proteiineihin

Jos oikealla tavalla harjoittelu on tärkeää, toipuminen parhaalla mahdollisella tavalla on olennaista lihaksen maksamiseksi takaisin tehdystä ponnisteluista ja niiden valmistelemisesta seuraavaan ponnisteluun. Erityisen intensiivisten harjoitusten tai pitkien päivien jälkeen, jotka vietettiin suosikkiurheilusi, lihaksesi? Glykogeenivarannot vähenevät myös normaalin lihaksen toiminnan vuoksi. Siellä palautus tulee.

WP -palautusjuoma on tuote, joka on suunniteltu auttamaan sinua toipumaan parhaimmillaan. Sen innovatiivinen kaava, joka perustuu hiilihydraatteihin ja korkealaatuiseen heraproteiiniin, jolla on täydellinen aminohappoprofiili, on ihanteellinen liittolainen lihaksen palautumiselle.

Sisältää maitoproteiinisolaatin

Sisältää heraproteiinikonsentraatin

�Harbohydraatit edistävät normaalin lihaksen toiminnan (supistumisen) palautumista voimakkaan ja/tai pitkäaikaisen fyysisen liikunnan jälkeen, mikä johtaa lihasten väsymykseen ja glykogeenireservien ehtymiseen luuston lihaksissa. Hyödyllinen vaikutus saadaan kuluttamalla hiilihydraatteja kaikista lähteistä yhtä suureen arvoon 4 g/kg kehon painoa. Annosten saanti käynnistetään ensimmäisen 4 tunnin kuluessa voimakkaan ja/tai pitkäaikaisen fyysisen liikunnan jälkeen, johon liittyy lihaksen väsymys ja Glykogeenivarantojen ehtyminen luustolihaksissa ja päätettävä 6 tunnin kuluessa tällaisesta harjoituksesta.

*Tiamiini myötävaikuttaa normaaliin energian aineenvaihduntaan, ja B6 -vitamiini myötävaikuttaa normaaliin proteiini- ja glykogeenimetaboliaan.

Miksi ottaa se koulutuksen jälkeen

Jos lihakset ovat työskennelleet ahkerasti, sinun on autettava heitä toipumassa. He tarvitsevat oikeat ravintoaineet normaalin toiminnan jatkamiseksi. Maltodekstriiniin ja laatuproteiiniin^perustuvan innovatiivisen kaavan ansiosta WP: n talteenottojuoma energiatuote tekee juuri sen.

Valmista kaakaojuomasi harjoittelun jälkeen. Kun väsymys on ohi, ilo alkaa.

Proteiini myötävaikuttaa kasvattamaan ja ylläpitämään lihasmassaa.


Nutritional information100 gEnergy1530 kj 361 kcalFat1,8 gof which acidi Fat saturates1,1 gCarbohydrate64 gof which sugars5 gProtein21 g(**)salt0,75 gvitamin C80 mgvitamin E21 mgNiacine16,5 mgvitamin B61,7 mgriboflavin2,4 mgthiamin0,9 mg

4,20 €