Käyttöehdot

TOIMITUS- JA MAKSUEHDOT
Tilauksen toimitusaika määräytyy toimittavan Enervit ilmoittamien toimitusaikojen mukaan . Tarkista aukioloajat.
Alaikäiset saavat tilata tuotteita vain edunvalvojan suostumuksella.
Ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.

https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot


TILAUSVAHVISTUS
Vastaanotettuamme tilaksenne lähetämme teille tilausvahvistuksen sähköpostillä (Gmail, Hotmail, Yahoo käyttäjät tarkista kaikki viestit ja roskakori) , jotka on hyvä säästää siihen asti kunnes tilaus on saapunut. On ensiarvoisen tärkeää että ilmoitetut yhteystiedot ovat oikeita jotta vahvistukset tulevat perille.
MAKSUVAIHTOEHDOT

Postin postipaketti 4,90€

Postin kotipaketti (toimitus kotiin) 8,90€

Yli 49€:n tilauksissa ilmainen toimitus lähimpään postiin (postipaketti)Tuetut maksutavat verkkokaupassa :

Maksukortti kuljettajalle
Tilaukset maksetaan Mastercard, Credit & Debit, Visa, Credit & Debit ja VisaElectron kuljettajalle.
Maksu verkkomaksulla.
Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi Enervitlle. Käytössäsi on kaikkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.
Tilaukset maksetaan Enervit-verkkokaupan ostoskorin kautta verkkomaksulla. Tässä palvelukuvauksessa on kuvattu maksujen vastaanottaminen Enervit-verkkokaupassa.
Verkkopankit : Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.
Luottokorttimaksut : Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.
Mobiilimaksutavat : Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.
• Pivo - Pivon käyttöehdot
• MobilePay - MobilePayn maksuehdot
• Masterpass - Masterpassin maksuehdot
Lasku- ja osamaksupalvelut: Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja Mash (ent. Euroloan). Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.
Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.
Collectorin yrityslaskun ehdot
OP:n lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot
Lue lisää lasku- ja osamaksutavoista:
• Collector.fi
• Jousto.com
• Mash.com
Kaikissa maksutavoissa noudatetaan maksutavan tuottajan ehtoja ja rajoituksia. Esim. luoton hakeminen on mahdollista vain klo 7 - 22 välisenä aikana.
Esimerkkejä mahdollisesti toteutettavista Enervit maksupalveluista:
- verkkokauppamaksut pankkinapeilla
- online
- jäsenyyksien veloitus toistuvasti Asiakkaan kortilta
- tilausvideoiden yms. maksaminen
- suurten verkkokauppaostosten maksaminen osamaksulla tai laskulla pienemmissä erissä.
Verkkomaksulla toimintaympäristö
Maksupalvelun toimintaympäristö koostuu Checkoutin ylläpitämästä maksunvälityspalvelusta ja https://enervit.fi verkkosivuista.
Checkoutin palvelin ja Enervitn verkkokauppapalvelin kommunikoivat mahdollisuuksien mukaan HTTPS suojatulla yhteydellä. Lisäksi Enervitlta vaaditaan jokaiseen transaktioon kauppiastunnus ja salattu kauppiaskohtainen avain.
Asiakas on maksamishetkellä yhteydessä Checkout - palvelun verkkosivuihin HTTPS suojatulla yhteydellä. Yhteyden salaus on pakollisena aina päällä ja palvelua ei voi käyttää ilman salausta.
Checkoutin palvelimelta Asiakas ohjataan maksunsuorittamispaikkaan esim. verkkopankkiin HTTPS salatun yhteyden yli. Palvelu on yhteydessä verkkopankkien ja muiden Maksutapojen tuottajien palvelimiin vahvimmilla salaustavoilla, joita Maksutavan tuottaja tarjoaa. Maksutavan tuottajan ja Checkoutin välisen liikenteen kuvaus löytyy Maksutavan tuottajan järjestelmä- ja palvelukuvauksista.
Valittuasi maksutavan Enervit tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi Enervit verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi Enervitlle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään Enervitlle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!
5. Maksu matkapuhelimella
Kännykkämaksamista käyttävältä asiakkaalta tuotteen summa peritään puhelinlaskussa, ja puhelinoperaattori tai muu palveluntarjoaja tilittää maksun Enervit verkkokauppiaan Arvo Mobile Oy. Maksaminen tapahtuu soittamalla tiettyyn maksunumeroon tai helposti ja nopeasti älypuhelimessa.
ASIAKASTIETOJEN TALLENNUS
Tilaajan tiedot tallennetaan Enervit asiakasrekisteriin. Rekisteröitymättömän asiakkaan tilatessa palvelusta, rekisteröidään hänelle käyttäjätili automaattisesti. Tilaamalla palvelusta, asiakas on lukenut ja hyväksynyt palvelun rekisteriselosteen. Tilaamalla palvelusta asiakas rekisteröidään Enervit;n palvelun asiakkaaksi.
TOIMITUS
Tilauksen toimitus tapahtuu Postin kuljetuksella.
Mikäli tuotteen toimituksessa on ongelmia tai itse tuotteessa on vikaa, niin silloin tulee toimia kuten reklamaatio kohdassa ilmoitetaan.
REKLAMAATIOT
Enervit;n palvelun toimittajat sitoutuvat toimittamaan tilaukset sellaisina, kuin ne on tilattu. Jos toimituksessa tai tuotteessa on kuitenkin vikaa niin pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme info@onesport.fi.
VALMISTAJA
Enervit;n asiakkaan valitsema valmistaa tilatut tuotteet sekä hoitaa tuotteiden kuljetuksen.
PALAUTTAMINEN
Mikäli tuote tai lähetys on virheellinen, ota aina ensin yhteys asiakaspalveluumme ja sovi mahdollisesta palautuksesta. Viallisiksi todetut tuotteet palautetaan lähettäjälle lähettäjän kustannuksella. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa kauppa 14 vuorokauden sisällä ostotapahtumastaan, mikäli tuote on avaamaton ja virheetön. Virheellisen tuotteen palautuksessa vastaaottaja maksaa palautuksen, muuten lähettäjä. Mahdollisissä palautuksissa olethan yhteydessä kuluttajapalveluumme info@onesport.fi. Palautuksissa maksu palautetaan ensisijaisesti samaa kanavaa mistä maksu on saapunut. Palautus on maksutonta, mikäli tuote todetaan virheelliseksi, muussa tapauksessa palautuksen maksaa lähettäjä.


OneSport

Westendintie 1

02160 Espoo

y-3201375-4

0207691970

info@onesport.fi